Vad säger mina kunder?

”Jenny är utan tvekan en av de absolut mest professionella coacher jag någonsin haft förmånen att bli coachad av. Hennes genuina intresse för andra människor och hennes närvaro i samtalen gör att hon lyckas få sina klienter att komma till nya insikter och därigenom skapa motivation att genomföra de förändringar de behöver.
Kan varmt rekommendera Jenny” – Dennis Larsson, Business Transformation Coach

”Jenny är en driven och målmedveten coach, alltid med sin klients bästa i centrum. Genom ett öppet sinne och med stor nyfikenhet skapar hon snabbt förtroende vilket bidrar till ett lyckat resultat. Jag imponerades av Jennys förmåga att ständigt överträffa såväl våra som våra klienters förväntningar.” – Jerker Bergström, Antenn Consulting

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny, hon är engagerad, lyhörd och proffsig. Man känner sig verkligen sedd och hörd. Mina varmaste rekommendationer.” – Niklas Berggren, Digitaliserade konsulttjänster

”Vår intensiva och ofta lite röriga arbetsprocess fick oss att stanna upp och analysera vår situation. Nyfikenheten drev oss mot tanken på mjukare värden i vår situation varpå vi snubblade på mindfulness. Jenny bjöd in oss till denna svåra men väldigt intressanta värld. Vi har lärt oss massor men har många steg att ta för att skapa en stabil vardag i detta ämne. Dock är vi alla överens om att framtiden ligger inom ämnet och att vi jobbar vidare utifrån den hennes guidlines.” – Andreas Nyberg, ägare Fastighetsbyrån Hisingen

”Jenny is all heart, professionalism, joy, integrity and knowledge in one. I highly recommend you to get at least a glimse of her in your business or privat life. – My Södergren, TV-host and Life Coach

Våren 2017 fick jag 5,0 av 5,0 möjliga i betyg på mig som utbildare hos Gothia Akademi.

Ett betyg jag är mycket glad och stolt över! Jag fick bl a. följande feedback.

”Inlevelse, grundlig, bra exempel.”
”Grym utstrålning, skapar delaktighet.”
”Inspirerande”
”Du är varm, lekfull, kunnig.”
”Otroligt kunnig.”
”Humoristisk och kunnig.”
”Betyg 6:)”
”Tydlig & engagerande. Bra exempel!”
”Underbart kunnig, kan processer.”
”Mycket bra.”

Snittbetyg: 5 (5)

Våren 2017 mindfulnesskurs fick 4,9 av 5,0.

”Superbra kurs. Bra redskap som motverkar stress, både psykiskt och fysiskt. Alla borde få gå denna.”

”Verktyg för att lära sig att vara här och nu, medveten närvaro får ökad koncentration och fokus. Andningsankaret, väldigt bra att använda sig av i vardagen. Att lära sig att se sig själv i ett större sammanhang, och att kunna agera utifrån de förutsättningarna.”

”Bra tips & råd för att bli mer medveten och närvarande, samt hur man ska tänka och agera i situationer. Verktyg som kan hjälpa mig att må bättre och minska stress samt hantera situationer. Jag tar också med mig medvetenhet om hur mindfulness kan påverka mina kollegor och arbetsklimat på ett bra sätt. Det kan hjälpa oss alla att bli en bättre arbetsplats.” – Anna Z

”Superbra att bli medveten. Tydlig och bra variation på innehåll.” – Anna L

”Bra att vårt företag satsar på denna typ av kurser för medarbetare. Hjälper i vardagen. Att denna typ av kurs används för att personalen ska må bra, i förebyggande syfte. Ej som lösning bara när folk är stressade.”

”Bra kurs som kändes välbehövlig. Stärkte också banden med mina kollegor – kul att mötas mellan avdelningarna. – Rebecca

”Att bli bättre på att fokusera här och nu. Sätta mål efter vad jag vill och styra i den riktningen utan att oroa mig så mycket om sådant som jag inte vet. Kommer fortsätta med mindfulnessövningar, eftersom jag märker att det ger mig ett lugn.”