Tjänster

”Mina kunder känner att det vi gör tillsammans skapar en skillnad på riktigt. Ökad medvetenhet, glädje och nya resultat är ofta de värden de uttrycker. Det känns oerhört meningsfullt att få se hållbara resultat och fler kunder som vill bidra till det. Det behövs verkligen nya strategier för hållbara resultat.” – Jenny Andersson

 

Ledarskapskurser

Våra ledarskapskurser innehåller intressanta delar för att utveckla ditt coachande ledarskap. Du får genom praktik och teori öva tillsammans med andra chefer och ta upp frågor som är viktiga för dig att reflektera kring gällande konflikthantering och och motiverande ledarskap. Kontakta mig för att skapa just en kurs som passar för dina ledare. Jag har bl a. arbetat med uppdrag med ledarutveckling för Ericsson (via Antenn Consulting) men även egna uppdrag för Avenyföreningen, Glasbruksförbundet och i samverkan med Kommuncoacherna tillsammans för stora myndigheter. Jag arbetar även med individuella ledarskapsprocesser för att stärka och stödja ledare.

Föreläsningar

Jag har arbetat som föreläsare sedan 2010 och haft föreläsningar för både små och stora grupper upp till 200 personer. Boka in mig till en utvecklande frukostföreläsning, lunchföreläsning eller till er kick-off eller företagsevent. Vi får en inspirerande och lärorik stund tillsammans!

Lyckans Smed – Häng med på ett äventyr med glädje och skratt om livet och få nya verktyg och strategier för att leda dig själv och andra! Personligt ledarskap stärker individer och organisationer och ökar glädjen i både livet och på jobbet. Det börjar här och nu. Om att skapa fokus, glädje och flow, medvetande träning och närvaro här & nu samt om hur du kan utveckla din kommunikation med dig själv och andra.

 

Professionell coachning

Du kan känna dig helt trygg med mig då jag har coachat individer och grupper i över tio år och har fler än 2.500 timmars erfarenhet av professionell coaching. Jag arbetar med coaching enligt världens största branschförbund ICF, enligt etiska riktlinjer och kärnkompetenser.  Jag är PCC certifierad coach och INLPTA Trainer, utbildad i Sverige och i England. Jag coachar både online via Skype, Zoom eller telefon och i personliga möten. Det är upp till mina kunder att välja vilken typ av teknik eller personliga möten man önskar. Under åren har jag även arbetat med både ledare för börsnoterade bolag, chefer ifrån varierande branscher samt medarbetare och egna företagare. Jag coachar chefer, ledare, team, egna företagare och organisationer. Målet för mig är att möta dig där du är och hjälpa dig i processen att nå dina önskade resultat.
Vi utforskar mål, drivkrafter och personliga strategier för att nå dit du önskar.

Läs mer om coaching och vad det är här:
coachfederation.org
inlpta.se

Mindfulness på jobbet

Många känner sig stressade, sover dåligt och behöver utveckla fokus, balans och harmoni på jobbet. Att mindfulness ökar lönsamheten i företag är välkänt världen över. Du skapar hållbara resultat för chefer, medarbetare och alla som är intresserade av personlig utveckling. Genom att arbeta med de olika strategierna för inre reflektion ökar du välmåendet, självförtroendet och blir mer fokuserad i allt du gör. Jag håller både längre och kortare kurser och kan enkelt anpassa utbildningen efter dig och din verksamhet. Jag arbetar bl a. med Mindfulnesscenter och Ola Schenström, läkare. Även online. Produktblad hittar du här. Mindfulness kurs med Jenny Andersson

Så här säger några av mina deltagare ifrån min senaste kurs i Mindfulness. 

”Mindfulness är ett stöd i att förstå vikten och med hjälp av övningarna hitta balansen i vardagen och fokusera på det som för mig är viktigt att hantera just nu.”

”Ett lugn av ett nytt slag infinner sig i kroppen både under, efter och lång tid efter att jag genomfört meditation. Andningsankaret och även kroppsscanningen, som kan genomföras när och var man än befinner sig, ger både trygghet och ett helt nytt lugn i kroppen”. 

Artiklar

Jag älskar att skriva och skriver löpande artiklar för tidningar och andra olika innehåll med fokus på utveckling, mindfulness och personligt ledarskap för hållbara resulat. Vill du också ha en artikel av mig? Kontakta mig! Du kan läsa min bok Medveten Kommunikation här.

Resor

Jag utformar och leder resor för personlig utveckling till spännande platser över hela världen. Detta gör jag tillsammans med företaget Ecolyx, som bland annat drivs av Tina Frisk, känd från SVT ”Familjer på resa”. Vi kan även skräddarsy resor för era ledare. Bl a. har jag mycket bra kontakter i Thailand och Spanien, men även på andra ställen. De resor vi gör kombinerar mindfulness och coachande ledarskap ofta i samverkan med yoga, vandringar och annan träning om så önskas.