Press och media

Ladda ner presskitt eller läs artiklar jag skrivit på Sveriges största mötesplats för kvinnliga entreprenörer, driftig.nu.

Presskit

Presskit (zip-fil)

Så skapar du balans i livet

Du har mycket att vinna genom att definiera vad balans i livet betyder för dig. Ökad hälsa, ökade intäkter, bättre prestationer, mer närvaro med dina nära och kära? Vissa vill ha balans mellan företagande och privatliv och balans mellan utgifter och kostnader. Men många vill även ha mer balans i hela livet. Här får du konkreta tips för dig som vill göra begreppet ”balans” mer tydligt för dig själv.

Läs vidare

Så skapar du glädje och lycka

Personlig utveckling handlar om att skapa insikter kring dig själv på olika plan och att utveckla dig själv mentalt och fysiskt. Det innebär också att höja din medvetenhet om dig själv, ditt inre och hur du väljer att förhålla dig till allt och alla runt omkring dig. Genom att göra just så skapar och bygger du din egen glädje och lycka, enligt lyckoforskning.

Läs vidare

Bästa tips för en skön semester

Vissa tycker om att planera semestern i detalj och andra att få ta dagen som den kommer. Vissa åker utomlands på surfsemester och vissa föredrar att stanna och uppleva Sverige. Hur du än väljer att göra på din semester är självklart upp till dig. Här kommer fem tips som ökar chanserna att skapa den semester du önskar.

Läs vidare