Om mig

Min specialistkompetens kommer ifrån att jag har ägnat hela mitt arbetsliv åt att utveckla individer- och verksamheter för att skapa lönsamhet, glädje och hållbara resultat. Jag älskar att se när människor och företag utvecklas och mår bra. Jag är en havsälskare född och uppvuxen i Göteborg som också har bott och arbetat flera år i Stockholm, Paris och på Koh Lanta i Thailand. Vi lever i en ekonomisk verklighet där resultat i siffror är en förutsättning för väldigt mycket. Men vi lever också i en verklighet där vi måste ta hänsyn till att vi alla är människor. Det är bara genom att fokusera på hårda resultat och samtidigt ta hänsyn till hur vi människor fungerar, som vi skapar resultat som håller – hållbara resultat. Det är också ”hållbara resultat” som jag, i olika former, har ägnat hela mitt arbetsliv åt.

”Jag arbetar med utveckling, arbetsglädje och hållbara resultat.”  – Jenny Andersson 

Som verktyg använder jag mig av mina kunskaper inom beteendevetenskap, ledarskap, mindfulness, friskvård, kommunikation och professionell coaching. Grunden har jag som marknadsekonom och har sedan jag slutade i reklambranschen 2007 hela tiden utbildat mig vidare inom kurser och utbildningar som alla har den gemensamma nämnaren ”hållbara resultat”. Sedan 2010 är jag egenföretagare och har samlat på mig en mycket bred erfarenhet av att stötta individer och verksamheter i frågor runt varumärke, värderingar, förändringsarbete, ledarskap, kommunikation, karriärskiften, personalvård, teamutveckling, konflikthantering etc. Ofta arbetar jag med små och medelstora företag, men också med stora aktörer så som Ericsson, Poolia, SEB, Lindex och Svenska kyrkan. Mitt arbetsliv började med 17 år inom reklam och kommunikation för nationella och internationella varumärken. Jag hade förmånen att få lära och arbeta med Sveriges mest prestigefyllda reklambyråer och mina team har vunnit priser för skapelser som ICA-Stig och Kalles randiga kaviar. Jag har arbetat på Stendahls, Ogilvy, King och Forsman & Bodenfors.

Utbildare, mentorcoach och examinator för andra coacher på Gothia Akademi. 

Jag har bl a. själv utbildats på Gothia Akademi och sedan 2013 har jag varit en av utbildarna där. Chefer, entreprenörer, konsulter och HR-personal reser från hela Sverige, och ibland från våra grannländer, för att gå utbildning på Gothia Akademi – så för mig är det en strategisk partner som jag är mycket stolt över att vara en del av. Numera är jag även INLPTA Trainer, utbildad i England. Självklart tar jag även gärna engelska uppdrag.

Jenny Andersson
Individ – och verksamhetsutvecklare