Om mig

Jag är en havsälskare född och uppvuxen i Göteborg men har också bott och arbetat flera år i Stockholm, Paris och på Koh Lanta i Thailand. Jag är marknadsekonom i botten och har gått ett stort antal utbildningar som alla har den gemensamma nämnaren ”hållbara resultat”. Det är också ”hållbara resultat” som jag, i olika former, har ägnat hela mitt arbetsliv åt. Vi lever i en ekonomisk verklighet där resultat i siffror är en förutsättning för väldigt mycket. Men vi lever också i en verklighet där vi måste ta hänsyn till att vi alla är människor. Vi kan inte fokusera bara på ekonomiska resultat. Vi kan inte heller fokusera bara på människor. Det är bara genom att fokusera på hårda resultat och samtidigt ta hänsyn till hur vi människor fungerar, som vi skapar resultat som håller – hållbara resultat.

Min specialistkompetens kommer från att jag har ägnat hela mitt arbetsliv åt att utveckla individer- och verksamheter. Mitt arbetsliv började med 17 år inom reklam och marknadsföring. Jag arbetade för Sveriges mest prestigefyllda reklambyråer och mina team har vunnit priser för skapelser som ICA-Stig och Kalles randiga kaviar.

Sedan 2010 är jag egenföretagare och har samlat på mig en mycket bred erfarenhet av att stötta individer och verksamheter i frågor runt varumärke, värderingar, förändringsarbete, ledarskap, kommunikation, karriärskiften, personalvård, teamutveckling, konflikthantering etc. Ofta har jag arbetat med små och medelstora företag, men också med stora aktörer som Ericsson, Poolia, SEB, Lindex och Svenska kyrkan.

Jag har bl a. själv utbildats på Gothia Akademi och sedan 2013 har jag varit en av utbildarna där. Chefer, entreprenörer, konsulter och HR-personal reser från hela Sverige, och ibland från våra grannländer, för att gå utbildning på Gothia Akademi – så för mig är det en strategisk partner som jag är mycket stolt över att vara en del av.

Jenny Andersson
Individ – och verksamhetsutvecklare